Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از بارش‌های شدید باران، طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن سیل در شهرستان میاندورود، روستای حسن‌آباد بخش گهرباران مازندران در محاصره سیلاب قرار گرفت و به زیر آب رفت که اهالی محل خانه‌های خود را تخلیه کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش بلاغ، اهالی مازندران از نیمه شب روز یکشنبه 26 اسفند ماه امسال شاهد بارش باران، بارش برف در ارتفاعات، وزش باد برخی مناطق شدید و کاهش حدود 12 درجه‌ای دمای هوا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



درحالی‌که مردم انتظار بارش بهاری داشتند، بارش‌های سنگین برف و باران مازندرانی‌ها را غافلگیر کرد که در نوع خود بی‌سابقه بوده تا حدی که برخی از شهرهای روستاها زیر آب رفته و برخی از شهرها دچار آبگرفتگی شدید شدند.

امدادرسانی به 1600 حادثه دیده در سیلاب مازندارن

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه ۱۳ شهر استان دچار آبگرفتگی شدند گفت: هزار و ۵۹۱ حادثه دیده امدادرسانی شدند.

مجتبی اکبری با بیان اینکه ۱۳ شهر استان دچار حادثه آبگرفتگی شدند اظهار کرد: در این حادثه به هزار و ۵۹۱ حادثه دیده امدادرسانی شده است و ۶۹ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

وی تخلیه آب ۲۵۸ واحد مسکونی، رهاسازی ۱۰۴ دستگاه خودرو، کمک به بستن زنجیر چرخ ۱۰۴ دستگاه خورو، و رهاسازی ۱۸۴ دستگاه خودرو از سیل را از جمله اقدامات برشمرد و گفت: در این عملیات ۷۱ تیم عملیاتی با ۲۸۵ نفر، ۲۳۲ نجاتگر امدادرسانی کردند.

اکبری یادآور شد: همچنین ۲۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه خودرو نجات، ۳۱ دستگاه خودرو کمک دار، یک دستگاه جت اسکی و دو دستگاه قایق موتوری نیز برای امدادرسانی بهره گیری شده است.

مهدی رازجویان معاون عمرانی استاندار مازندران نیز در ارتباط با آخرین وضعیت بحران سیل در مناطق مرکزی استان اظهار کرد: به دلیل کاهش بارندگی تا حدودی حجم سیلاب‌ها کاهش پیدا کرده است.

وی با اعلام اینکه برنامه‌ریزی برای کنترل بحران به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد، گفت: خدمات‌رسانی در حال انجام است.

معاون عمرانی استاندار مازندران در ادامه از وضعیت بحرانی در روستای حسن آباد میاندورود خبر داد و گفت: این روستا به طور کامل زیر آب رفته است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر اقدامات لازم برای تخلیه روستا در دستور کار است،گفت: در حال حاضر چاره‌ای به جز تخلیه روستا نداریم.

غلامی فرماندار میاندورود تیز از انتقال ادوات و تجهیزات برای تخلیه کامل روستا حسن آباد خبر داده است.


بسته شدن راه ارتباطی 12 روستای مناطق هزارجریب گلوگاه

در پی کاهش دما و بارش باران و برف در مازندران، ارتفاع بارش برف در منطقه هزارجریب گلوگاه به یک متر رسیده است و اهالی 12 روستا در منطقه بالادست با مشکل بسته شدن جاده مواجه شده‌اند.



در پی کاهش دما و بارش باران و برف در استان مازندران، ارتفاع بارش برف در منطقه هزارجریب شهرستان گلوگاه به یک متر رسیده است و اهالی چندین روستا در منطقه بالادست با مشکل بسته شدن جاده مواجه شده‌اند.

به دلیل بارش سنگین برف، برق برخی از روستاها قطع شده است و تردد در محور گلوگاه به روستاهای بالا دست به سختی انجام می‌شود.

محمدرضا تباکی فرماندار گلوگاه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در حال حاضر اهالی روستاهای آغوزدره، دهی، لت کومه، همچان، رمدان، بارکلا، مصیب محله، چین پارچ، کلکت، ویوا، اوارد با بحران بارش برف و بسته شدن جاده‌ها مواجه شدند که یگان‌های امدادی در حال بازگشایی مسیرها هستند که پیشرفت بازگشایی جاده‌ها محور گلوگاه به نیالا بوده است.

*مسدود شدن راه دسترسی روستاهای تازه‌آباد و حسن‌آباد گهرباران

هنگام انحراف مسیر سیلاب بر اثر سرعت سیل و ریزش جاده راه دسترسی روستاهای تازه‌آباد و حسن‌آباد بخش گهرباران شهرستان میاندورود مسدود شد.

پس از بارش شدید باران و زیر آب رفتن روستای حسن‌آباد بخش گهرباران شهرستان میاندورود، اهالی این روستا از منازل مسکونی خود تخلیه و در روستاهای همجوار اسکان یافتند.



هنگام انحراف مسیر سیلاب بر اثر سرعت سیل و ریزش جاده راه دسترسی روستاهای تازه‌آباد و حسن‌آباد بخش گهرباران شهرستان میاندورود مسدود شد.

سرعت بالای آب و سیلاب موجب سقوط چندین تیر برق، پارگی لوله آب و کابل تلفن شده است که علاوه بر مسدود بودن جاده، تلفن، برق و آب روستاهای تازه‌آباد و حسن‌آباد بخش گهرباران میاندورود قطع شده است.

بسیج تمام‌قد پای کار آمد

استاندار مازندران بعد از ظهر امروز در جلسه مدیریت بحران با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده توسط سپاه و بسیج برای برون‌رفت از مشکلات گفت: از آنها به‌صورت ویژه تشکر می‌کنم، بسیج به‌طور تمام‌قد در سیمرغ، میاندورود و ساری و هر جایی که بنده حضور پیدا کردم، پای کار بود.

احمد حسین‌زادگان اظهار کرد: بحث توسعه پایدار، سال‌ها مطرح شده ولی به آن کم‌توجهی می‌شود.

وی با اعلام اینکه در استان مازندران اداره‌کل هواشناسی اشراف و دانش کامل دارد، تصریح کرد: پیش‌بینی‌ها و اخطارها به فرمانداران و دستگاه‌ها اعلام شده اما واقعاً این‌گونه نیست که دستگاه‌ها کوتاهی کرده باشند، حجم بارندگی در سطح چندین شهرستان بوده؛ حجم سیل نکا چندین برابر وضعیت گذشته بود؛ سیل رودخانه تلار هم در چند سال اخیر بی‌سابقه بود.



استاندار مازندران خاطرنشان کرد: برخی از اقدامات زیربنایی و اساسی باید در برنامه کاری قرار گیرد که نیاز به همکاری نمایندگان مجلس داریم، مکاتبات لازم در این زمینه انجام شده و آقای نوبخت هم قول داده که این موضوع را پیگیری کند.

حسین‌زادگان با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده توسط سپاه و بسیج برای برون‌رفت از مشکلات گفت: از آنها به‌صورت ویژه تشکر می‌کنم، بسیج به‌طور تمام‌قد در سیمرغ، میاندورود و ساری و هر جایی که بنده حضور پیدا کردم، پای کار بود.

استاندار مازندران اضافه کرد: در این زمینه نیاز به مدیریت اطلاعات داریم، نباید اجازه بدهیم که برخی از رسانه‌ها در این زمینه اطلاعات نادرست به مردم بدهند، انتظار داریم که نیروی انتظامی و ارشاد در این بخش حساسیت‌ها را پیگیری کنند.

این مسؤول با اعلام اینکه در حال حاضر نیاز داریم که همه امکانات برای رفع مشکلات استان تجمیع شوند، شهرستان به شهرستان از امکانات بخش خصوصی باید برای رفع بحران استفاده کنیم.

حسین‌زادگان خواستار مدیریت بازسازی راه‌ها از مدیرکل راه و شهرسازی شد و اضافه کرد: به‌صورت ویژه مدیر این بخش باید پاسخگو بوده و زمینه رفع انسداد راه‌ها را باید فراهم کند.

وی با اعلام اینکه حجم آب زیادی در مزارع مردم است، گفت: مسیرهای انسداد آب باید فراهم شده و گزارش آن توسط آب منطقه‌ای اعلام شود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه روستاهای کانون بحران توسط فرمانداران پیگیری شوند، گفت: از ظرفیت بخش خصوصی برای رفع بحران باید استفاده شود، در این بخش نیاز به همکاری مدیرکل بازرسی استان داریم.

حسین‌زادگان بیان کرد: بنیاد مسکن بحث پرداخت تسهیلات را جدی بگیرد و مدیریت در توزیع تجهیزات و امکانات انجام شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی و تداوم ناپایداری هوا بیان کرد: اقدامات لازم برای جلوگیری بحران در دستور کار قرار گیرد.

*رکورد بارندگی در ۴ شهر مازندران

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: بارش‌هایی که طی روز گذشته در مدت ۲۴ ساعت در شهرهای ساری، بندرامیرآباد، دشت‌ناز و کیاسر داشتیم در دوره آماری بی‌سابقه بوده است.

سیدمحمدرضا رضوی اظهار کرد: براساس آمار ایستگاه‌ها در حدود ۱۵ سال اخیر بارش‌هایی که طی روز گذشته در مدت ۲۴ ساعت در شهرهای ساری، بندرامیرآباد، دشت‌ناز و کیاسر داشتیم در دوره آماری بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: بیشترین میزان بارش از عصر یک‌شنبه تا ساعت ۱۸:۳۰ روز دوشنبه طی ۲۴ ساعت در بندر امیرآباد با ۱۳۷، دشت‌ناز با ۱۳۰، ساری با ۱۱۷ و کیاسر با ۱۱۱ میلی‌متر رکورد زد.

مدیرکل هواشناسی مازندران اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در ساری مربوط به ۱۰ اسفند ماه سال ۹۴ با ۵۷.۴ میلی‌متر و در طول سال در هفتم تیر ماه سال ۹۲ به میزان ۸۵ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

این مسؤول بیان کرد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در دشت‌ناز مربوط به ۱۰ اسفند ماه سال ۹۴ با ۵۹ میلی‌متر و در طول سال در ۱۴ خرداد ماه سال ۹۳ به میزان ۱۱۳ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

رضوی ادامه داد: بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در بندرامیرآباد مربوط به ۱۵ اسفند ماه سال ۹۳ با ۴۰ میلی‌متر و در طول سال در ۲۹ مهر ماه سال ۹۲ به میزان ۱۳۴ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

وی بیان کرد: همچنین بیشترین میزان بارندگی در طول دوره آماری اسفند ماه در کیاسر مربوط به اول اسفند ماه سال ۹۰ با ۴۵ میلی‌متر و در طول سال در ۱۴ بهمن ماه سال ۹۰ به میزان ۱۰۴ میلی‌متر اتفاق افتاده است.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: می‌توان گفت این میزان بارش در این فصل از سال با این حجم بی‌سابقه بوده است.

رضوی در پایان گفت: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، هرچند امروز از شدت بارندگی کاسته شد اما بارش‌های معمولی به‌تناوب تا ظهر پنج‌شنبه در آسمان مازندران ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: آبرسانی به ۱۶۹ روستای استان به ارزش ۵۲۸ میلیارد تومان با همکاری آبفا از جمله اقدامات سپاه در کردستان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ اکبر اسماعیلی پیش‌ازظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک فرارسیدن هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: بعد از ادغام‌ جهاد سازندگی در وزارت جهاد کشاورزی، 17 اردیبهشت‌ماه سال 1379 به فرمان رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی برای سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی تشکیل شد.

وی «تشکیل بسیج سازندگی» را نقطه عطفی در حرکت‌های جهادی برای سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی از زمان تاسیس تاکنون در همه شرایط و بحران‌ها در کنار مردم بوده و خود را خادم مردم می‌داند.

آبرسانی به 205 روستای کردستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه بسیج سازندگی در بخش‌های مختلف فنی، عمرانی و محرومیت‌زدایی فعالیت‌های چشم‌گیری در استان داشته است، تصریح کرد: آبرسانی به 169 روستای استان به ارزش 528 میلیارد تومان با همکاری آبفا از جمله اقدامات سپاه در کردستان است.

وی افزود: با توجه به مشکلات روستاها، آبرسانی به روستاها از 169 به 205 روستا در استان افزایش یافته است که از این تعداد تاکنون آبرسانی به 81 روستا به اتمام رسیده و پروژه در مابقی روستای دیگر در حال انجام است.

اسماعیلی بیان کرد: اجرای 277 هزار و 225 متر حفاری، 269415 متر لوله گذاری، احداث 54 مخزن 58 باب ایستگاه و حفر 16 چاه از جمله اقداماتی بوده که برای آبرسانی به این روستاهای کردستان انجام شده است.

تامین 20 تن قیر رایگان

وی با ذکر اینکه هدف از اجرای این پروژه‌ها محرومیت‌زدایی، کمک به روستاهای کم‌برخوردار، مهاجرت معکوس و رفع دغدغه‌های روستانشینان کردستان است، اظهار کرد: مرمت 50 واحد منزل مسکونی محرومان، 70 خانه عالم، غسالخانه و بازسازی مدارس، تامین 20 تن قیر رایگان برای جاده‌سازی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان بوده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان انجام 13 هزار و 100 متر ایزوگام برای خانه‌های محرومان، خاطر نشان کرد: سال گذشته 522 سری جهیزیه به زوجین نیازمند اهدا و امسال نیز 18 سری دیگر در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

به گفته وی، سال گذشته 60 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به 669 نفر از جوانان روستایی کردستان پرداخت شد.

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی تسهیل‌گری کنند

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با ذکر اینکه امسال نیز 126 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی از سوی دولت به بسیج سازندگی اختصاص یافته است، عنوان کرد: تاکنون 123 میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده و امیدواریم بانک‌ها بیشتر پای کار بیایند تا جوانانی که در روستاها جویای کار هستند، با دریافت تسهیلات اشتغال ایجاد و در روستا ماندگار شوند.

وی اظهار کرد: تاکنون 850 نفر جهت دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی به بانک‌های استان معرفی شده‌اند، انتظار می‌رود که بانک‌ها در روند پرداخت تسهیل‌گری کنند.

توزیع میلیاردها تومان بسته معیشتی میان نیازمندان

اسماعیلی با اشاره به اینکه سال گذشته 22 هزار و 500 بسته معیشتی به ارزش 17میلیارد تومان و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 7 میلیارد تومان دیگر میان نیازمندان کردستانی توزیع شده است، یادآور شد: اهدای پک‌های لوازم‌التحریر، لباس گرم ورزشی و کارت خرید یک میلیون تومانی و کمک هزینه به نیازمندان و بیماران صعب‌العلاج از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در سپاه استان بوده است.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • تهیه بسته های اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است